cARDUL DE ENERGIE SEPTEMBRIE 2023

In septembrie 2023, beneficiarilor sprijinului acordat prin cardul de energie li s-a acordat suma de 700 de lei.

Produsele de din DEPOZITELE MAX pe care le poți achiziționa în baza acestui sprijin sunt:

  • peleti;
  • brichete din rumegus.
PASUL 1
Vino in Depozitele MAX, alege produsele si mergi la casa de marcat.

Din sortimentele Depozitele MAX pentru combustibili solizi destinat incalzirii locuintei, alegi produse din categoria pelet si brichete din rumegus. Soliciti sa cumperi prin intermediul cardului de energie ca modalitate de plata iar noi iti rezervam produsele.
Apoi mergi la casa de marcat pentru intocmirea facturii.
Pe factura care va fi decontata prin cardul de energie trebuie sa apara doar produsele eligibile pentru decontare. Alte produse pe care doriti sa le achizitionati vor fi facturate pe document separat.
PASUL 2
Mergi cu factura la POSTA ROMANA.

Recomandam clientilor nostri sa se prezinte la oficiul postal in ziua in care este emisa factura, avand documentele in original: actul de identitate, cardul de energie si factura fiscala.
Posta Romana plateste factura.
Decontarea cardurilor de energie prin mandat postal se face in aproximat 3 zile lucratoare (cel mult 5 zile lucratoare) de la data emiterii mandatului. Posta Romana va efectua plata direct in contul SC Yanida Com SRL (depozitele MAX).
In cazul in care decontarea prin cardul de energie nu acopera integral valoarea facturii, diferenta se va achita fizic in depozitele MAX prin metodele de plata disponibile.
PASUL 3
Vii la depozitele MAX sa iti ridici comanda.
Imediat dupa confirmarea platii din partea Postei Romane, un angajat al SC Yanida Com SRL (depozitele MAX) te va anunta ca poti ridica produsele din depozitul nostru.
IMPORTANT:
IN CAZUL IN CARE PRODUSELE NU SUNT ACHITATE IN TERMEN DE MAXIM 10 ZILE LUCRATOARE DE LA DATA EMITERII FACTURII, ACEASTA FACTURA SE VA STORNA.
IN CAZ DE RETUR, CONTRAVALOAREA MARFII INCASATA CU CARDUL DE ENERGIE V
A FI RETURNATA CATRE CN POSTA ROMANA SA.