Termeni si conditii

Dacă utilizaţi serviciile oferite de www.depozitulmax.ro în mod implicit, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos:

Termeni generali

Depozitul MAX este denumirea comerciala a SC YANIDA COM SRL, persoana juridica avand sediul in Targu-Jiu, b-dul Ecaterina Teodoriu nr 214, email: office@depozitulmax.ro, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Gorj sub numar J18/1136/1993, numita in continuare Depozitul MAX.

Acest site (denumit generic SITE) este proprietatatea YANIDA COM SRL. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit în ce priveşte termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi YANIDA COM SRL. Acceptarea se considera tacită şi fără rezerve.

Site-ul www.depozitulmax.ro stocheaza si acceseaza datele minime necesare desfasurarii in conditii optime a procesului de informare/ofertare/livrare produse si anume: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon si adresa de livrare. Prin inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site, va dati acordul pentru a prelucra si folosi aceste date cu caracter personal. In cazul in care nu doriti sa va prelucram datele personale, va asteptam sa veniti in magazinele noastre fizice pentru a primi informatii despre produsele si serviciile oferite de SC YANIDA COM SRL.

Site-ul www.depozitulmax.ro nu este un magazin virtual de unde se pot plasa comenzi. Acest site este doar pentru prezentarea produselor si serviciilor oferite de catre SC Yanida Com clientilor. Procesul de vanzare se face in mod clasic prin solicitarea de oferta pe produsele care sunt prezentate pe acest site. Dupa ce clientul a transmis solicitarea de oferta, acesta va fi contactat telefonic, pe e-mail sau prin intermediul contului de pe website pentru a i se transmite oferta pentru produsele/serviciile selectate.

In calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.depozitulmax.ro, depozitul MAX (SC YANIDA COM SRL) poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane. In acelasi timp poate modifica termenii si conditiile de folosire fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit în ceea ce priveşte în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor YANIDA COM SRL.

YANIDA COM SRL poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site.

Conținut

Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.

Legea nr. 8/1996, cu modificările si completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispozitţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al YANIDA COM SRL.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.depozitulmax.ro este proprietatea SC Yanida Com SRL.Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial, pentru a efectua cereri de oferta online sau informare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.depozitulmax.ro.

Intregul continut al site-ului www.depozitulmax.ro (texte, elemente grafice, conceptie grafica, programe software) este proprietatea SC Yanida Com SRL si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturi conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Roman de Presă: „Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumatate din articolul sau ştirea în cauză, asigurandu-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauza. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate.

Logo-ul depozitulmax.ro si www.depozitulmax.ro sunt proprietatea YANIDA COM SRL, niciuna dintre ele neputând fi utilizată / copiată fără acordul scris al YANIDA COM SRL.

Răspunderi

Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de YANIDA COM SRL în legatură cu accesarea, utilizarea sau exploatarea conţinutului. YANIDA COM SRL işi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discreţia YANIDA COM SRL ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declaraţi şi sunteţi de acord cu publicarea de către YANIDA COM SRL a unui conţinut, stabilit pe baza unor criterii proprii, conţinut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorinţele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea YANIDA COM SRL nu poate fi reţinută.

Obligațiile utilizatorilor la completarea formularelor de înscriere

Accesul la conţinutul online al site-ului www.depozitulmax.ro este liber.

Toate datele pe care le furnizează utilizatorul trebuie sa fie reale, acesta fiind responsabil pentru ele.

Securitate

YANIDA COM SRL adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC YANIDA COM SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati date personale, insa refuzul face imposibila inregistrarea cererii dumneavostra de oferta, raspunsul la aceasta si la orice alta solicitare, face imposibila ofertarea si/sau livrarea produselor si prestarea serviciilor contractate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC YANIDA COM SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC YANIDA COM SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC YANIDA COM SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.
SC YANIDA COM SRL nu trimite mesaje de tip SPAM sau de tip PHISING clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere. Toate informarile cu privire la promotii, plasarea de produse sau servicii noi etc. de catre SC YANIDA COM se fac doar prin canalele clasice de promovare (postari pe Facebook, Instagram, reclame radio sau TV) de pe pagina oficiala a companiei. Va rugam nu dati curs promovarilor venite de pe alte pagini decat cele oficiale.

Modificarea termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, să actualizăm, schimbăm sau să înlocuim orice parte din aceşti Termeni şi Condiţii, publicând pe canalele de comunicare disponibile informări despre actualizările şi/sau schimbările aduse. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificaţi site-ul periodic pentru orice schimbare de politică. Continuarea utilizării site-ului, dupa publicarea informărilor despre actualizări şi/sau schimbări aduse Termenilor şi Condiţiilor, constituie acceptul dumneavoastră pentru acestea.

Alti termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC YANIDA COM SRL pentru utilizarea acestui site. SC YANIDA COM SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, Politica de confidentialitate care se aplica vizitei dumneavoastra pe site-ul www.depozitulmax.ro.